Plien’s…. dat ben ik!

Mijn naam is Ingrid, moeder van 2 kinderen (Nienke en Pleun, vandaar de naam Plien) woonachtig in Sint-Oedenrode. Ruim 15 jaar heb ik gewerkt in de marketing/communicatie. Bij zowel levensmiddelenbedrijven als bijna 9 jaar voor de bekende gele retailer. In de herfst van 2016 vond ik het na lang nadenken tijd voor iets nieuws…. Een sabbatical. Een grote stap! Wat wil ik nu echt?


Ondertussen bleef ik me verdiepen in voeding. Al die suikers, verzadigde vetten en zout en zó weinig groente voor onszelf en onze kinderen. Dat moet toch anders kunnen, maar dan op een makkelijke manier. Ik ben ervan overtuigd dat als we onze kinderen heel jong in aanraking laten komen (blijven volhouden…hoe lastig soms ook) met allerlei groenten en fruit én water laten drinken, dat je dan een hele goede basis legt voor later.

Al die suikers, verzadigde vetten
en zout en zo weinig groente ….

Een studie tot Kindervoedingscoach, mijn continue honger naar informatie over voeding, educatie en alles wat daarmee te maken heeft, daar moet toch iets mee te doen zijn?

Ergens in mei 2017 begon het allemaal op zijn plaats te vallen. En daar werd Plien’s lunch geboren!

Heel enthousiast ben ik aan de slag gegaan. Heel veel uitzoeken, praten en vooral veel doen! Speciale dank hiervoor aan Jurgen, Ingrid, Kim, Björn en het thuisfront ♥♥♥. En natuurlijk aan iedereen die ik als klankbord heb gebruikt. Zonder hen was dit allemaal niet gelukt! Achter de schermen blijft de ontwikkeling van Plien’s doorgaan.

Per 1 april ben ik gestopt met de lunches op school om me helemaal op mijn missie te richten om ouders te helpen gezondere keuzes te maken voor hun gezin. Op een makkelijke, no-nonsense manier. Precies zoals Plientje het zelf ook graag doet.

Heb je vragen, ideeën of suggesties?

Mail of bel me. Ik sta open voor alle input! Op Facebook en Instagram krijg je ook een kijkje achter de schermen in huize Plien’s!

Pliens_nieuws

Wil je handige tips & makkelijke recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor Plien’s Nieuws. 1 keer per week, no spam. Daar houd ik zelf namelijk ook niet van!

plientje_ingrid