Plien’s dat ben ik!

Hé wat leuk dat je nieuwsgierig bent naar de vrouw achter de Plien’s foodclub. Ik stel me graag aan je voor.

Mijn naam is Ingrid, moeder van 2 kinderen (Pleun en Nienke, vandaar de naam Plien) woonachtig in het Brabantse Sint-Oedenrode.

Voordat ik mijn bedrijf startte heb ik ruim 15 jaar gewerkt in de marketing/communicatie. Bij zowel levensmiddelenbedrijven als bijna 10 jaar voor de bekende gele supermarktketen. Dat wereldje met alle sluwe fabrikanten- en supermarktrucjes ken ik dus heel goed. 😉

Inmiddels bestaat de Plien’s foodclub alweer 5 jaar en heb ik honderden vrouwen mogen helpen en inspireren zowel live, op social media, als in de online Plien’s foodacademy.

supermarkt_ingrid_pliens_foodclub_safari_kaasschap

MIJN PASSIE VOOR ETEN

 

  • Ik word wakker en denk aan het lekkere warme ontbijtje dat ik ga maken.  Bij de lunch eet ik graag een zelfgemaakt soepje met een restje van het avondeten. Maar echt lang in de keuken staan? Nee, ik houd van flansen. Minimale inspanning, maximaal resultaat.
  • Veel groente🥦, weinig vlees, ik houd van kleur op mijn bord.
  • Ik lees álles wat ik maar kan vinden over eten. Ik slurp het allemaal op. Ik heb Voeding & Marketing gestudeerd en daarna een opleiding  tot Voedingscoach. Maar ook ik blijf leren! Honger naar kennis 😉

EEN BETERE WERELD ACHTERLATEN

Ik draag graag bij aan een betere wereld met mijn bedrijf. Alle kleine beetjes helpen is mijn overtuiging.  We kunnen NIET NIKS doen.

Dus wat ik sowieso doe: nog vaker vegetarisch eten, geen eten verspillen, veel bewuster consumeren én nog vaker de fiets pakken.

 

RIMPELS, LOS VEL…

En dat ouder worden? Dat hoort erbij vind ik. Vieren wat je vieren kunt is mijn motto. En pleur op met dat schoonheidsideaal dat ons aan alle kanten wordt opgelegd. Iedereen heeft iets moois, en dat leer ik mijn meiden ook.

Met mijn 46 jaar zijn er inmiddels ook de nodige rimpels gekomen. Komt van het lachen denk ik dan maar. 😊

En ja ook los vel op mijn buik van de zwangerschappen zit er. Ik vind het, meestal, wel oké. Wil me vooral goed voelen. Lekker kunnen bewegen (wandelen, tennis en ja sinds kort ook de sportschool).

Gezond eten helpt me daarbij. Dan heb ik echt zóveel meer energie dan dat ik ongezonde troep naar binnen werk

pliensfoodclub_gezond_eten

KLEUR OP JE BORD- VOOR HET HELE GEZIN

appel_eten_pliens_foodclub

GEZOND OUD WORDEN WILLEN WE ALLEMAAL

De pest met ongezondere eetgewoontes is dat je die op korte termijn niet zo merkt. Dat merk je meestal pas als je een stuk ouder bent. Dan komen vaak pas de kwaaltjes.

Niemand heeft garanties, maar je kunt je kansen wel vergroten. Wat we wél weten is dat als we gezond eten en voldoende bewegen de kans op gezond oud worden een stuk groter wordt.

Ik geloof in de 80-20 regel. Als je basis (80%) gezond is, dan kun je gerust ja zeggen tegen die zelfgebakken appeltaart, je favoriete chips of dropjes. Het gaat om de balans.

 

GELOOF IN MIJN BOODSCHAP EN METHODE

Ik geloof in mijn boodschap en in mijn methode. En ik draag dus heel graag mijn steentje bij aan een betere wereld voor mijn kinderen, nichtjes, kleinkinderen en alle generaties die daarna komen.

Mail of bel me. Ik sta open voor vragen of samenwerkingen. Op Facebook en Instagram krijg je ook een kijkje achter de schermen in huize Plien’s.  Ook leuk om daar van je te horen!

Wil je geholpen worden met praktische tips, kennis en inspiratie: doe dan mee met de de cursus Gezond Gezin Happy Meals. Liever eerst even kennismaken met mijn manier van coaching, recepten en tips? Vraag dan deze mini cursus aan.

Plien's media & OPDRACHTGEVERS

media_samenwerkingen_pliensfoodclub_partners

meer tips en inspiratie?

Schrijf je dan in voor Plien's Nieuws en mis niks.

Of volg me op insta...

Copyright © 2024 Plien's Foodclub. All Rights Reserved.