persoonlijke_begeleiding_pliens_foodclub

keukentafelgesprek

Gezondere keuzes?

Praktischer dan dit gaat het niet worden. Lees dit maar eens.

  • Je weet dat je eigenlijk best wel wat gezondere keuzes voor jezelf en je gezin zou moeten maken.
  • Echt heel veel tijd heb je niet. Werk, gezin, al die sportclubjes.
  • Je weet eigenlijk niet zo goed waar je in de supermarkt op moet letten…soms lijkt iets gezond…
  • Je wilt je kinderen wel graag een echt gezonde basis geven. Maar ja waar begin je?
  • De meeste producten  gooi je op de automatische piloot in je winkelkarretje. Logisch. Maar er zijn vast makkelijkere, gezondere keuzes te maken.
Ideale keukenvoorraad

Iets voor jou?

Zou je wel eens een goede screening van je keukenkastjes en koelkast willen? Wat is nu gezond? Wat is het makkelijke alternatief?

Geef je dan op voor een Plien’s keukentafelgesprek.

Ik kom bij jou thuis. Dat is immers de plek waar jullie het vaakst eten.

In 1,5- 2 uur gaan we jullie ontbijt, lunch en avondeten doornemen. Waar kun je makkelijk wat gezonders kiezen? Ik help je daarbij met tips en inspiratie.

Na afloop krijg je van mij óók nog 3 e-books met lekkere recepten voor de broodmaaltijd en om meer groente te eten.

Voor 179,- kun je mij 1,5-2 uur alles vragen over gezonder eten en ga je echt zóveel stappen zetten om gezonder te kiezen. Je schrijft mee in het Plien’s notitieboek én je krijgt na afloop van mij 3 ebooks.

Woon je verder dan 15 km van mijn hometown Sint-Oedenrode? Dan doen we dit online.

LET OP: ik ben geen diëtist. Heb je bepaalde gezondheidsproblemen, allergieën (die je nog niet onder controle hebt) of wil je een streefgewicht bereiken? Dan verwijs ik je graag door naar een medisch diëtist.

Wat anderen zeggen…

★★★★★

“Wat een eyeopeners heb ik gekregen.

Ik vind het fijn dat je in zo’n korte tijd zoveel kunt leren. Heb meteen ander beleg gekocht en ook de ontbijtgranen die ik altijd kocht, komen de deur niet meer in.

Meer groente eten wordt met jouw tips ook een stuk makkelijker. Fijn dat ik ook nog ebooks heb gekregen met tips en lekkere recepten. Dank je wel Ingrid!”

MARJAN GEERTS

★★★★★

Ik ben er superblij mee!

Cadeau gekregen van mijn vriendin. We begonnen het gesprek met het ontbijt. Ik schrok van dat er toch te weinig vezels naar binnen kwamen en veel te veel suiker. Gelukkig at ik ook gezonde dingen en bij de lunch ging het toch al wat beter. De tussendoortjes konden ook beter en bij het avondeten wist ik al dat het te weinig groente was. De tips die ik kreeg waren simpel en heel uitvoerbaar.

Wat was er nou zo fijn aan het gesprek – het was laagdrempelig, het vulde bestaande kennis aan en gaf volledig nieuwe kennis. Daarnaast had ik een aanvullend probleem – ik mag geen gluten en daar werd heel goed op ingespeeld. Je kan natuurlijk een boek kopen en dat helemaal gaan lezen maar met het gesprek kun je gelijk aan de slag en direct een verandering in gang zetten.“

WILLEM DE JONGE

★★★★★

“even een #trots momentje delen. Vanmorgen hebben de kids ontbeten met crunchy muesli zonder extra suiker, aardbeien thee van Woezel en Pip zonder suiker of honing erin wat ze anders altijd deden, én allebei boterhammen met  ham, en kipfilet mee naar school. Zonder mopperen!! Bedankt voor alle tips! Ga nu bananen brood bakken!”

JUDITH L.

Ideale keukenvoorraad

Plien’s foodclub in het kort

Ik ben Ingrid (@pliensfoodclub), oprichter van de Plien’s foodclub. Met mijn unieke methode leer ik moeders om op een makkelijke manier gezonder te eten. Lekker veel groente, minder vlees en geen verspilling van eten. Dat zijn de belangrijkste pijlers van de Plien’s foodacademy.

Er gingen je al 284 cursisten voor! Op social media deel ik veel gratis tips en recepten.

Ik ben voedingscoach, maar dan wel een hele praktische. Geen diëten bij mij, geen calorieën tellen, maar echt gaan voor de lange termijn. De 80-20 ‘regel’ daar geloof ik in!

Daarnaast maak ik kookvideo’s voor de gemeente Meierijstad. Ben actief voor de Stichting tegen Voedselverspilling (ben een van de verspillingsvrije Helden).

Het blad Vriendin maakte een vegetarische special met mij, ik stond op Nu.nl en in diverse andere media. Ook maakte ik weekmenu’s voor de Club van Relaxte Moeders.

En last but not least: als moeder van 2 meiden van 12 en 14 jaar weet ik dat gezond eten niet altijd even gemakkelijk is. Ik help je graag!

LIEVER LANGER BEGELEIDING?

Kijk dan eens naar de cursus Gezond Gezin Happy Meals. Dit is een combinatie van zelf korte filmpjes bekijken, praktische tips, recepten, maar ook coaching in de groep. Klik hier voor alle info.

Plien’s in de media

media_samenwerkingen_pliensfoodclub

meer tips en inspiratie?

Schrijf je dan in voor Plien's Nieuws en hoor alle tips, recepten en nieuwtjes.

Of volg me op insta...

Copyright © 2024 Plien's Foodclub. All Rights Reserved.