Veelgestelde vragen Safari’s

Moet ik naar een speciale winkel?

Nee, alle producten zijn in een gewone supermarkt te koop. De Safari’s heb ik in een Jumbo opgenomen, maar ik geef ook suggesties voor andere winkelmerken en A-merken.

Er is een voedselallergie in ons gezin

In mijn programma richt ik me op normale gezonde voeding. Ik heb geen specifieke recepten voor bijvoorbeeld een gluten- of koemelkallergie. Bij toeval kan dit wel zo zijn.

Ik wil afvallen. Heb ik hier dan wat aan?

Door gezondere producten te eten en vooral meer groente te eten kan het zijn dat je minder calorieën binnenkrijgt. Het is geen programma dat zich speciaal richt op afvallen. Het gaat om gewoon gezond eten. Dan is er ruimte voor de guilty pleasures!

Hoe zien die lessen eruit?

Het werkt supermakkelijk. Je logt in, je kiest een Safari. Bekijkt het filmpje (ongeveer 6-10 minuten). Je downloadt de spiekbriefjes heel makkelijk op je telefoon. En er staan ook nog diverse recepten en recepttips.

Je kijkt waar, wanneer en zo vaak als je wilt. Telefoon, tablet, laptop. Het kan allemaal.

Wil je zien hoe die Plien’s foodacademy eruit ziet? Check dan dit filmpje.

Wat is het een VIP ticket voor de Supermarkt Safari?

  • Je krijgt toegang tot alle Supermarkt Safari’s. Je kijkt de filmpjes wanneer het jou uitkomt.
  • Maar je krijgt de mogelijkheid om je persoonlijke vragen aan mij te stellen via Whatsapp.
  • Een steuntje in de rug, zodat je het niet alleen hoeft te doen.

Let wel: de Supermarkt Safari’s zijn geschikt voor mensen zonder gezondheidsklachten. Specifieke allergieën, gewichtsproblemen, darmproblemen etc. komen niet aan bod. Het gaat om gewone gezonde voeding waarbij de Richtlijnen Gezonde Voeding worden gevolgd.

Meer info? Check deze link.

Pliens_foodclub_supermarkt_safari