Veelgestelde vragen

Wat is je nieuwste training in de Plien’s foodacademy?

De nieuwste training is de Plien’s Family Gezondheidsbooster. Een uitgebreid programma met video’s, recepten, tips, inspiratie en vragenuurtjes. Check hier voor alle info.

Waar kan Plien’s me mee helpen?

Ik kan je helpen om gezonde voeding op een makkelijke manier in je voedingspatroon te krijgen.
Mijn aanbod vind je hier.

Volg me op Insta Dan krijg je volop inspiratie! Wil je niks missen? Schrijf je dan in voor Plien’s Nieuws!

Behalve voor consumenten werk ik ook voor diverse bedrijven zoals Jumbo en de gemeente Meierijstad. Ik ben inzetbaar op het gebied van gezonde voeding in de vorm van advies, marketing en content creatie (kookvideo’s).

Neem gerust contact met me op als je denkt dat ik iets voor je zou kunnen betekenen. En mocht ik dit niet zelf zijn, dan kan ik hier wellicht mijn netwerk voor inzetten. Ik help je graag verder.

Is er geen lunch op school meer?

Per 1 april levert Plien’s geen lunches meer op de scholen in Sint-Oedenrode. Ik heb veel gesmeerd en geleerd! Prachtige ervaring opgedaan.

Wie zit er achter de Plien’s foodclub?

Ik ben Ingrid van Rijen, kindervoedingscoach én ervaringsdeskundigen van 2 allesproevers van 8 en 10 jaar. Meer over mij weten? Lees deze dan even.

Heb je ook een nieuwsbrief?

Jazeker! Als je je inschrijft voor Plien’s Nieuws krijg je 1x per week leuke tips, recepten en weetjes in je mail in een korte, overzichtelijke mail. No spam! Houd ik zelf ook niet van! Schrijf je hier in.

Privacyverklaring en voorwaarden

Die vind je hier