Wil je nog meer broodtrommel inspiratie? Wil je leren hoe je gezonde variatie echt tot een gewoonte kan maken? Ik help je!

 

Elke dag wéér die broodtrommels. Je kinderen hebben zo hun voorkeuren, maar die komen helaas niet altijd overheen met de jouwe. Zij willen het liefste boterhamworst en hagelslag. Jij zou ze liever wat anders, gezonders geven. Maar wat dan? Ze moeten het wel opeten. En het moet ook niet teveel gedoe zijn. Zeker in de ochtend niet. Herkenbaar? Geloof me, ik worstel er nog steeds wel eens mee met die 2 meiden van mij. Maar ik heb er inmiddels wel een goede oplossing voor. Het kan echt! En je hoeft die zoete strooisels echt niet rigoureus het huis uit te gooien.

Speciaal voor jou heb ik de Plien’s Broodtrommel Kit ontwikkeld. Op een makkelijke manier leer je gezondere keuzes  te maken. Die ook nog eens lekker en niet ingewikkeld zijn!

Wat je dan allemaal krijgt?

* Je krijgt inzicht hoe je op een makkelijke manier een gezondere broodtrommel kunt maken. Brood blijft de basis.

* Jij en je kind(eren) leren wat gezondere keuzes zijn. Een goede basis voor nu en later.

* Je kunt het natuurlijk ook op je eigen lunch toepassen.

* Zo maak je een mooie stap naar een gezonder voedingspatroon! Meer energie, je fit voelen, dat wil je toch voor jezelf en je gezin?

 

Voor slechts 17 euro doe je mee

 

Ik ga je hiermee een zetje te kunnen geven om gezonde voeding

écht op de kaart te zetten in jouw gezin!

N

Ebook Broodtrommel met meer dan 60 praktische tips, weetjes en receptideeën

N

Maakt het makkelijker te kiezen voor een gezonder alternatief

N

Met uiteraard de succesrecepten van Plien's lunch

N

Een mooie eerste stap naar gezondere voeding à la Plien's

BONUS 1: 32 superleuke printbare broodtrommelkaartjes.

BONUS 2: 15% korting op alle hippe broodtrommels, bekers en nog veel meer uit de webshop van Hello Lunch.

BONUS 3: Plien's ontbijtboekje voor echt makkelijke en lekkere ontbijtvariatie

Een impressie van het broodtrommel e-book van bijna 40 pagina’s!

Plannen. Brood. Minimale inspanning, maximaal resultaat. Smeren. Crackers e.d. Zoet Broodbeleg. Hartig broodbeleg. Kaas. Vis. Eieren. Wraps. Pannenkoek. Gezonde extra’s. Noten & Zuidvruchten. Suiker & Zout. Drinken.

Het staat er allemaal in!

* *BONUS 1 * * 

Hoe leuk zijn deze grappige, vrolijke broodtrommelkaartjes? Je print ze uit, legt ze in de keukenla en zo af en toe stop je zo’n leuk, lief briefje in de broodtrommel. Stiekem. Als leuke verrassing. Het zijn 32 verschillende, met en zonder tekst. Dus ook voor de kinderen die nog niet kunnen lezen. Je kunt er ook zelf nog iets bijschrijven. Wat jij wilt! Cadeautje van Plientje.

 

** BONUS 2 **

 Je krijgt een leuke Plien’s korting van maar liefst 15% op alle leuke, hippe lunchspulletjes van Hello Lunch.

 

** BONUS 3 **

Wil je wel eens iets anders voor jezelf of je kinderen als ontbijt? Niet meer die eeuwige boterham met hagelslag? Niks ingewikkelds, maar wat ze wel lusten? Je leest het allemaal in dit handige boekje.

 

 

En wat zeggen anderen?

Elske: “Ik vind de Plien’s Broodtrommeltips heel geslaagd. Ben al bewust met gezonde voeding bezig, maar heb er veel tips uitgehaald. Zin om van alles te gaan proberen. Geen meergranen meer. Tonijn, eitjes, kwarkbrood staan al klaar! “

Sietske: “Hele originele manier om je tot denken te zetten. Gelukkig geen strijd, wel een challenge voor jezelf als je wil ;-). Heel veel leuke en makkelijk toepasbare tips en ideeen. Bananen zijn niet aan te slepen voor het lekkere recept van het bananenbrood! 🙂

Nicolette: “Het het met groot enthousiasme gelezen, erg leuk! Nu nog even kijken hoe ik het in de praktijk ga brengen aangezien de kids niet de makkelijkste eters zijn.”

Kitty: “Bananenbrood valt in de smaak. De eerste broodtrommel al gemaakt met een leuk kaartje erbij. De tip van de omelet en pannenkoek ga ik zeker proberen. Vooral de afwisseling vond ik leuk om te lezen en dat ga ik ook voor mezelf toepassen. Ook de recepten staan op het lijstje om te proberen. Ik ben zeker geinspireerd geraakt!”

: